Print som en tjeneste

 

-spar tid og penger

De fleste virksomheter har et kopi- og utskriftsbehov som må dekkes. Å drifte sine egne løsninger kan være krevende, både i form av tid og penger. Print Som en Tjeneste (PAAS) forenkler disse utfordringene og dere kan overlate dette til oss. Noen fordeler med Print som en Tjeneste

Du vil spare tid og penger
Å sette ut driften av printerne dine til et eksternt selskap, gir dine ansatte mer tid til å fokusere på sine egne kjerneoppgaver. Dette vil både gjøre dine ansatte mer effektive og gi en lettere hverdag.

Det er fleksibelt for deg og din bedrift

Er du usikker på hvordan printbehovet til din organisasjon vil være framover? Ting endrer seg raskt i dagens samfunn. Med full frihet til å skalere maskinparken hos ditt firma opp eller ned, kan du selv tilpasse tilbudet etter ditt behov. Du blir ikke stående med en dyr maskin som aldri brukes. Og du vil heller ikke sprenge kapasiteten på den stakkars printeren som dekket deres behov for tre måneder siden, fordi ditt firma har vokst og fått en større arbeidsmengde.

En sikker printløsning, som gir deg én bekymring mindre i hverdagen

Printtjenesten kan styres eksternt, og på den måte forhindre innbrudd i bedriftens IT-systemer. I tillegg kan skriverrettigheter styres, og man kan derfor ha en mye bedre oversikt over hva som skrives og av hvem. En printtjeneste som har god sikkerhet, gir både din virksomhet, og kunder av din organisasjon en trygghet

Print som en tjeneste vil redusere utskriftsvolumet, og det er bra for miljøet. Unødvendige utskrifter tilhører fortiden, og med print som en tjeneste bidrar du og bedriften din til å ta deres del av ansvaret vi alle deler. Med mindre unødvendig print, bruker vi mindre papir og toner, mindre energi til å drive skriverne, og skaper mindre avfall i siste ledd, når det overflødige papiret skal kastes.

 

Å sette ut driften av printerne dine til oss, gir dine ansatte mer tid til å fokusere på egne kjerneoppgaver.

Send forespørsel

Du hører fra oss snarlig!

Slå av en prat

Vi leverer alt innen kontoret til offentlige kontorer og bedriftsmarkedet i Agder.

Har du spørsmål om produkter eller priser? Legg igjen kontaktinformasjon så tar vi kontakt!

Telefon

(+47) 913 56 202 

Adresse

Travveien 3, 4580 Lyngdal