Om oss

 

– over 40 års erfaring

Kontor & IT har over 40 års erfaring i bransjen. Vi er en «forlengelse» av tidligere Kontor og Miljø som mange kjenner til, og du vil treffe de samme kjente ansiktene her.

Vi er en totalleverandør innenfor Kontor og IT, og kan hjelpe deg med alt fra kontormøbler, skrivere, makuleringsmaskiner og selvsagt IT og driftsupport. Dersom du skal starte opp for deg selv, eller vil legge til rette for bruk av hjemmekontor for dine ansatte så kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr også skreddersydde pakkeløsninger. 

Vi er løsningsorienterte og vil sammen med deg finne den beste løsningen for dere.

 

Vi har alltid ment at den beste reklamen for oss er fornøyde kunder. I et lite distrikt med lokal forankring samarbeider gjerne bedrifter på tvers av bransjer og da skal strekker vi oss slik at kundene kun ha gode opplevelser med oss. Vi er opptatt av å bevare den gode gamle personlige servicen, og stikker gjerne innom for en kopp kaffe og en prat.

Vi samarbeider med de beste servicepartnerne i Lister og Agder, og med de største leverandørene i ryggen vet vi at kundene er sikret god og trygg service.

Du kan kontakte oss og så kommer vi gjerne på kundebesøk til deg.

Tor Abrahamsen – tlf: 913 56 202 – e-post: tor@kontorogit.no 

Slå av en prat

Vi leverer alt innen kontoret til offentlige kontorer og bedriftsmarkedet i Agder.

Har du spørsmål om produkter eller priser? Legg igjen kontaktinformasjon så tar vi kontakt!

Telefon

(+47) 913 56 202 

Adresse

Travveien 3, 4580 Lyngdal