Makuleringsmaskiner

 

-dekker dine sikkerhetsbehov

Et hvert kontor har konfidensielle papirer som må destrueres på en trygg måte. En makuleringsmaskin kan enkelt hjelpe deg med dette. Vi ser også at et økt bruk av hjemmekontor har antall utskrifter økt og man har et større behov for makulering av papir og dokumenter.

Ved utskrift av papir med sensitive opplysninger kan man risikere at denne informasjonen havner på avveie. Og I forbindelse med GDPR-loven som tredde i kraft 2018, så ble det satt ytterligere søkesøkelys på håndtering av denne type informasjon. Våre produkter hjelper deg med GDPR-håndteringen, en ordning som også gjelder papirbaserte data.

Makuleringsmaskiner er kategorisert innenfor ulike sikkerhetsklasser, som rangerer fra P2 til P7. Disse sier noe om hvor mye et A4 papir blir kuttet opp. Og jo høyere sikkerhetsklasse, jo mer er papiret kuttet opp. Da blir det også plass til mer papir før beholderen er full. Snakk med oss om hvilke type informasjon din bedrift håndterer, og vi kan veilede deg i hvilke maskiner som kan passe for dere.

Sammen så finner vi en løsning for ditt behov, og ved å handle fra KONTOR & IT får dere lokal service og oppfølging.

EBA 5141

EBA 5141 er en makuleringsmaskin som er velegnet for større kontorer. Finnes i sikkerhetsklass 2 – 7. 165 liter avfallsbeholder. Denne makuleringsmaskinen har automatisk smøring og elektronisk kapasitetskontroll – viser informasjon om fragmenteringen for å unngå papirstopp.

EBA 3140

EBA 3140 er en makuleringsmaskin som er velegnet for større kontorer. Finnes i sikkerhetsklasse 2 – 5. 165 liter avfallsbeholder.

Innmatingsbredde 400 mm.

EBA 2326

EBA 2326 er en makuleringsmaskin som er velegnet for flere brukere. Finnes i sikkerhetsklasse 2 – 7. 100 liter avfallsbeholder.

Innmatingsbredde 260 mm.

Prisforespørsel

Du hører fra oss snarlig!

Slå av en prat

Vi leverer alt innen kontoret til offentlige kontorer og bedriftsmarkedet i Agder.

Har du spørsmål om produkter eller priser? Legg igjen kontaktinformasjon så tar vi kontakt!

Telefon

(+47) 913 56 202 

Adresse

Travveien 3, 4580 Lyngdal