Konferanse / Møterom

 

– utstyr for alle virksomheter

Vi innreder møterommet ditt komplett med lyd, bilde og møbler

Vi blir gjerne med i hele prosessen fra å være rådgiver, levere og installere utstyret og gi opplæring til brukerne. Vi tilbyr også oppfølging i ettertid for å sikre at utstyret hele tiden er i optimal stand.
Vi har de beste leverandørene i ryggen som sikrer markedets beste produkter.

Møterom
Brukervennlige møteromsløsninger sikrer fornøyde brukere. Innovative konsepter som lar deg fokusere på innholdet i møtene. Videomøter og videokonferanse gjort enkelt. Vi lager løsningene som passer til dine behov, og som et resultat av det vil du aldri mer slite med flyten i møtene dine.

Teams videomøter
Vi har kartlagt hva som fungerer når det gjelder videomøter. For det første skal det være enkelt å delta, og for det andre må det alltid funke. Basert på dette har vi laget komplette løsninger som gjør det enkelt og ukomplisert å holde Teams videomøter.

Digital skilting
Digital skilting og infoskjermer gjør det enkelt å vise rett info på rett sted til rett tid. Info-skjerm i resepsjonen eller mange skjermer spredt over store geografiske områder? Det har aldri vært enklere å gi ansatte og gjester riktig og god informasjon. Med integrasjon mot systemer du allerede har, så gjør også mye seg selv.

Prisforespørsel

Du hører fra oss snarlig!

Slå av en prat

Vi leverer alt innen kontoret til offentlige kontorer og bedriftsmarkedet i Agder.

Har du spørsmål om produkter eller priser? Legg igjen kontaktinformasjon så tar vi kontakt!

Telefon

(+47) 913 56 202 

Adresse

Travveien 3, 4580 Lyngdal