IT / Drift / WiFi

 

– sikker IT-drift

Den digitale utviklingen skjer raskt om dagen, og små- og mellomstore bedrifter må holde seg oppdatert.

Vi tilbyr ulike avtaler når det kommer til support og drift av bedriftens IT. Hos oss kan du få en månedlig supportavtale hvor vi gir deg en trygghet i vår kompetanse og løsninger. Du har en sikkerhet dersom noe skulle skje, og vi assisterer deg via telefon / e-post eller selvsagt kundebesøk.
Vi jobber sammen med deg og din kompetanse for å skreddersy en løsning som er tilpasset din kunnskap og ønsker om hvem som gjør hva – uten å gå på kompromiss av sikkerheten.

Tjenester du kan finne hos oss er alt fra oppsett av PC, brannmur, backup og OfficePakken.

Flere og flere SMB’er velger skyen for å håndtere store datamengder. Dette gir dere mulighet til å jobbe mer effektivt, forbedre sikkerheten, kontrollere kostnadene og minimere risikoen.

Her kan vi også tilby skalerbare løsninger som er tilpasset din bedrift, og vi vokser sammen med deg. Dette gir deg et hav av løsninger som er tilgjengelige overalt, både de dagene du er på farten, på kontoret eller hjemme.

Ved å sette bort hele IT / Support til Kontor og IT så kan du være sikker på at du er i trygge hender. Stabilitet og kontinuerlig oppetid er viktig for oss og våre kunder.

Vi i KONTOR & IT forstår behovene til mindre bedrifter. Vi er klare til å bistå dere med drift og support av IT på din bedrift i Lister området. Vi kommer på kundebesøk i Lyngdal, Farsund, Lindesnes, Kvinesdal og Flekkefjord.

Kontakt oss i dag for en samtale.

Slå av en prat

Vi leverer alt innen kontoret til offentlige kontorer og bedriftsmarkedet i Agder.

Har du spørsmål om produkter eller priser? Legg igjen kontaktinformasjon så tar vi kontakt!

Telefon

(+47) 913 56 202 

Adresse

Travveien 3, 4580 Lyngdal