Frankeringsmaskiner

 

-gjør postsendingen enkel

Selv om postgangen i Norge har endret seg drastisk de seneste år, er det fortsatt behov for å sende fysiske brev. Dersom du sender mer enn 40 brev i uken så kan det absolutt lønne seg med en frankeringsmaskin på ditt kontor. En frankeringsmaskin er en maskin som brukes til forhåndsbetaling av porto for brev dere sender.

Ikke minst er dette både en enkelt og trygg løsning, riktig porto kan enkelt lastes ned på maskinen over nettet, du sparer tid ved å klargjøre alt på kontoret og du kan personalisere utseendet. Du kan legge til firmaets logo eller bruke plassen som til et reklamebudskap til kundene dine. Dette kan være alt fra adresse, nettsiden, e-post, tidsbegrenset tilbud eller annet som er relevant for dere. Vi har selvsagt forskjellige modeller, og hjelper deg med å finne den frankeringsmaskinen som passer deres behov.

Ulike funksjoner vi kan nevne er differensiell veiing og kontodeling, mulighet for enkelt å lagre de 20 vanligste jobbene som et arbeidsprogram. Dette kan reduserer risikoen for feil, samt være tidsbesparende. Men du kan også velge en maskin som tilbakestilles etter hver bruk, og kjøre standardinnstillinger hver gang. For den ukjente bruker vil man da reduserer risiko for både feilfrankering og feildatering. Enkelte maskiner har også en PIN-beskyttelse, som gjør det mulig å låse hele systemet med en PIN-kode for å unngå uautorisert bruk.

Vi leverer selvsagt tilbehør som printere og service på frankeringsmaskiner. Ta kontakt med oss i dag, sammen så finner vi en løsning for ditt behov. Ved å handle fra KONTOR & IT får dere både lokal service og oppfølging fra oss.

DM50

Liten størrelse og plassbesparende
Den innovative og kompakte designen passer til og med på de minste kontorene. Vekten er integrert og plassert på toppen av maskinen.

Lavt støynivå
DM50 er så stillegående at den kan stå plassert midt i et kontorlandskap.

Spar dyrebar tid
Laster ned ny porto via integrert internet.

DM160i

Arbeidsprogram
Du kan enkelt lagre de 20 vanligste jobbene som et arbeidsprogram. Dette minimerer knappetrykk, gjør innstillingen raskere og reduserer risikoen for feil.

Annonseplass
Bruk reklameplassen til å skrive ut “Begrenset videresending” eller annen melding. Systemet kan lagre opptil 20 logger eller meldinger.

Kontotildeling
Portokostnaden kan deles inn i opptil 10 forskjellige kontoer.

Prisforespørsel

Du hører fra oss snarlig!

Slå av en prat

Vi leverer alt innen kontoret til offentlige kontorer og bedriftsmarkedet i Agder.

Har du spørsmål om produkter eller priser? Legg igjen kontaktinformasjon så tar vi kontakt!

Telefon

(+47) 913 56 202 

Adresse

Travveien 3, 4580 Lyngdal